Uncategorized

Een taxirit voor een scherpe prijs

Je wilt met de taxi van Almere naar Amsterdam. Natuurlijk kies je dan voor  Taxi Almere. Je wordt dan voor een scherpe prijs naar de hoofdstad van Nederland gereden. Woon je in Amsterdam en zoek je een taxi naar Almere? Dan kan de taxi jou ook vervoeren van Amsterdam naar Almere. Wil je van Almere naar Amsterdam en van Amsterdam naar Almere? Bij een retourboeking krijg je 5% korting. Wil je met de taxi vervoerd worden naar een andere stad? De taxi brengt je overal, wat je bestemming ook is, naartoe.

Het boeken van een taxirit

Je kunt heel eenvoudig  online een taxirit boeken. Vul op de website in waar je heen wilt. Je vult het adres van vertrek en het adres van aankomst in. Wil je een of meerdere tussenstops maken? Vul die dan in bij extra adres. Een rit kan tot 12 uur voor de door jou gewenste ophaaltijd worden geboekt. Wil je bijvoorbeeld 6 uur voor de gewenste ophaaltijd online een rit boeken? Neem dan telefonisch contact op met het taxibedrijf. Het telefonisch boeken van ritten is niet mogelijk. Heb je online een rit geboekt? Dan ontvang je direct na de boeking een e-mail op het door jou aangegeven e-mailadres met een voorlopige bevestiging. Een e-mail met een definitieve bevestiging van de door jou geboekte taxirit ontvang je binnen 1 uur na de boeking.

Met een comfortabele taxi naar de luchthaven

Moet je naar Schiphol? De taxi kan jou op een veilige en comfortabele manier naar Schiphol brengen. Je weet dan zeker dat je ontspannen begint aan jouw vakantie of zakelijke vlucht. Vlieg je van het buitenland terug naar Schiphol? Dan kun je uiteraard weer opgehaald worden door de taxi. Je moet dan wel de tijd hebben aangegeven waarop jouw vliegtuig volgens het vliegticket landt. Je wordt dan via jouw vluchtnummer door de chauffeur in de gaten gehouden. Zodra je geland bent ontvang je van de chauffeur een whatsapp of sms op het door jou opgegeven mobiele telefoonnummer.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *