Uncategorized

Thuis massage artikelen: topkeuzes, populaire items en coole ideeën

Altijd druk in de weer, ook of misschien wel vooral als je thuis bent, omdat dat nog veel werk ligt, dat af moet… Het is tijd om even te stoppen met werken en jouw lichaam te verjongen! Hieronder worden een aantal van de beste massage-accessoires, essentiële massage artikelen, populaire massageartikelen voor thuisgebruik en superideeën voor thuismassage-accessoires samengesteld. Probeer enkele van deze geweldige ideeën en ontspan!

Een massagemat is een must voor elk huis

De Manduka eQua Mat biedt uitstekende ondersteuning met zijn schuim met hoge dichtheid en gesloten cellen. Dit betekent dat je tijdens een massage aan weerszijden comfortabel op je rug of buik zult liggen. De mat is gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Wat dacht je van een massagekussen?

Een Shiatsu nek- en rugmassagekussen is een zachte massagerol die je kunt aanpassen om verschillende intensiteitsniveaus te bieden. Het kussen heeft een ergonomische vormgeving, wat het tijdens een massage makkelijker maakt voor je nek en rug!

Een accessoire voor voetmassage

Dit is ideaal voor iedereen die zijn voeten of die van iemand anders wil masseren. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken met zijn voorgevormde handgreep die in de palm van je hand past, wat voor meer stabiliteit zorgt tijdens het gebruik.

Een voetenbankje

Een speciale massagevoetbank is perfect voor een thuismassage omdat je hem zittend kunt gebruiken. Het heeft een ergonomische vorm zodat je je voeten kunt masseren. Het heeft ook een boog om ondersteuning te bieden!

Een massagekussen

Dit is een onmisbaar massage artikel voor iedereen die een volledige lichaamsmassage wil met eigen handen en lichaamsgewicht. Verschillende soorten kussens passen in elk budget (of type lichaam). Een wig van schuim ondersteunt de rug om spanning of pijn te voorkomen. Er zijn ook ontwerpen die opklappen om ook ondersteuning te bieden voor de middenrug en het hoofd!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *